500 de cereri de înscriere la masa credală a CEH

 

În câteva zile expieră termenul pentru înscrierea la masa credală a creditorilor Complexului Energetic Hunedoara. Déjà au fost trimise undeva la 500 de solicitări ale celor care au să își recupereze bani de la societatea energetic aflată în insolvență.

ceh1

“Sunt în jur de 400 – 500 de cereri de înscriere la masa credală. Vom mai aştepta câteva zile şi după data de 22 februarie pentru că sunt unele care sunt trimise prin poştă şi se încadrează în termen. După acest termen ne vom apuca să cercetăm creanţele. Trebuie să vedem în contabilitatea Complexului Energetic Hunedoara dacă cererile de creanţe sunt reale”, a Florin Săftoiu, reprezentantul Casei de Insolvenţă GMC Craiova.

Potrivit sursei citate sunt foarte mulţi creditori care au furnizat Complexului Energetic Hunedoara diferite “mărunţişuri”. Termenul limită de definitivare a tabelului creanţelor va fi la data de 8 aprilie. Adunarea creditorilor va avea loc la sediul Tribunalului Hunedoara în maxim 5 zile de la data publicării în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a tabelului preliminar al creanţelor.

[slideshow_deploy id=’22083′]

 

 



(Următoarea știre) »