După opoziţia respinsă, GEROM INTERNAŢIONAL, apel la insolvenţa CEH

 

Gerom Internaţional a depus apel la insolvenţa CEH. Astfel societatea se alătură celorlalte şase firme care aşteaptă o soluţie definitivă şi irevocabilă de la Curtea de Apel Alba Iulia. De precizat este faptul că dosarul încă nici nu a fost înregistrat pe rolul instanţei de la Alba.

pizap.com14543594058531

Cei de la Gerom Internaţional au depus o opoziţie la procedura insolvenţei Complexului Energetic Hunedoara, însă aceasta a fost respinsă de magistraţii Tribunalului Hunedoara.

“Respinge opoziţia formulată de creditoarea SC GEROM INTERNAŢIONAL SA în contradictoriu cu debitorul Complexul Energetic Hunedoara SA şi administratorul judiciar Casa de Insolvenţă GMC SPRL . Cu apel în 7 zile de la publicare în BPI. Cererea se depune la Tribunalul Hunedoara”,  se arată în soluţia instanţei.

Oficialii GEROM arată că intrarea în insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara “nu este decât un mijloc de a suspenda acţiunile întreprinse împotriva sa pentru recuperarea creanţelor înregistrate, de o valoare mare, precum şi a altor acţiuni judiciare declanşate împotriva CEH SA.”

[slideshow_deploy id=’22083′]