FOTO/ ACCIDENT TRAGIC PRODUS LA OHABA

Trei barbati si-au pierdut viata intr-un accident de circulatie care a avut loc sambata , pe DN 68 A, pe raza localității Ohaba. Evenimentul rutier s-a produs in momentul in care  un sofer  în vârstă de 47 de ani, din Galați s-a angajat în depășirea unui autoturism și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus.

a1

„În urma accidentului  a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a conducătorului auto care circula regulamentar, un bărbat de 48 de ani, din județul Dâmbovița, precum și a doi pasageri din autoturism, doi bărbați în vârstă de 34 și 40 de ani, tot din județul Dâmbovița.

a2

De asemena, conducătorul auto care s-a angajat în depășirea neregulamentară și un pasager din autoturismul condus de acesta au fost transportați la spitalul din municipiul Deva pentru îngrijiri medicale” ,declara Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

a3

„Secţia de Pompieri Ilia a intervenit în localitatea Ohaba, pe DN 68 A, la un accident rutier produs între două autovehicule. În urma impactului a rezultat încarcerarea şi decesul a trei persoane aflate într-un autoturism şi politraumatizarea a doi bărbaţi aflaţi în cealaltă maşină.” declara reprezentantii ISU Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’22083′]