Francisc Gerschner a trecut la ALDE

 

pizap.com14562940448841Fostul vicepresedinte al PSD Petroşani, Francisc Gerschner nu mai are statut de independent. De câteva zile, acesta este membru al ALDE, partidul înfiinţat de Călin Popescu Tăriceanu.

Anuţul privind trecerea lui Francisc Gerschner în Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, Filiala Petroşani a fost făcut chiar de reprezentanţii acestei formaţiuni politice. „Ne bucurăm de prezenţa domnului Francisc Gerschner alături de echipa noastră şi muncim mai mult pentru a deveni a treia forţă politică locală şi judeţeană”, au anunţat cei de la ALDE Petroşani

Reamintim că, declarându-se nemulţumit profund de ceea ce se întâmpă în organizaţie, vicepreşedintele PSD Petroşani, Francisc Gerschner, şi-a dat demisia din partid în urmă cu aproape două săptămâni. Acesta a anunţat, la momentul respectiv că va merge independent la alegerile pentru funcţia de primar ori sub umbrela altui partid politic, precizând totodată că a fost curtat de foarte multe persoane de pe scena politică. În sânul partidului în care a activat încă din 1997,  Gerschner a acumulat mai multe nemulţumiri peste care nu a putut să treacă şi a decis să plece. Printre altele, acesta a reclamat şi modul în care s-a stabilit candidatul partidului la alegerile de primar, modalitate prin care a fost scos din cărţi pe sub masă cum s-ar spune. Acum, îşi va încerca şansele din partea ALDE.

[slideshow_deploy id=’22083′]