Galerie FOTO/ Accident rutier pe DN7. Autocar cu pasageri lovit de un autoturism

Accident rutier pe DN7 , după ce un autoturism a lovit un autocar, în care se aflau pasageri.

 

accident

 

Un autocar plin cu călători a fost lovit în această după- amiază de un autoturism , pe DN 7, pe raza localității Spini.

Potrivit IPJ Hunedoara, evenimentul rutier s-a produs în momentul în care , șoferul autoturismului, un devean în vârstă de 62 de ani,  nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocarul.

accident 3

La fața locului a ajuns și un echipaj de pompieri, specializat în descarcerare.În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat în afara carosabilului, iar lângă acesta se afla şoferul care era politraumatizat. Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la cea mai apropiată Unitate de primiri urgenţe.

accident2

Medicul, de pe ambulanţa  şi pompierii salvatori au evaluat medical pe toţi cei 14 pasageri din autocar şi şoferul acestuia. Din fericire niciunul nu a suferit leziuni. Trei pasageri din autocarul avariat au fost preluaţi de rude, în timp ce 11 pasageri şi-au continuat călătoria cu un alt autocar al firmei.

accident1

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infarcțiunii de vătămare corporală din culpă.Traficul rutier a fost blocat pentru o oră, pe durata cercetărilor.

 

[slideshow_deploy id=’24093′]