Saună la bazinul didactic din Petroşani

De mai bine de un an de zile la Petroşani funcţionează bazinul de înot didactic. Edilii din Petroşani vor să mai aducă anumite îmbunătăţiri, iar astfel se are în vedere montarea unei saune.

646x404

 

“S-a   constatat faptul ca este necesara o sauna si aceasta va fi adusa in cel mai scurt timp. Noi suntem subventionati de catre consiliul local”, declarat Petre Popa, reprezentantul bazinului didactic din Petroşani.

Reprezentanţii bazinului de înot didactic spun că numărul celor care frecventează edificiul este din ce în ce mai mare.

“Avem foarte multi copii care sunt la cursurile de inot. La ora actuala solicitarile sunt din ce in ce mai mari. Avem patru instructori care se ocupa de predarea cursurilor de inot si numarul copiilor este in crestere. Cel mai mic este in jur la cinci ani si pana la varsta maturitatii. Este bine de mici sa invatam chiar si cum sa ne comportam. Pe cei mici este bine sa-i invatam sa stea bine pe picioare. Inotul spune mult mai mult, miscarea inseamna sanatate. Sportul inseamna mai mult decat ne gandim noi. Pentru acest lucru trebuie sa il felicitam pe domnul primar Tiberiu Iacob Ridzi pentru ca acest bazin de inot a fost facut la initiativa dansului si aceasta constructie este printre putinele din tara”,  a mai subliniat sursa citată.

[slideshow_deploy id=’17636′]