O nouă amânare a pronunţării în dosarul de executare silită a lui Adrian Gărdean  

 

Tribunalul hunedoara nu a ajuns la nici un rezultat deocamdată în privinţa sentinţei în dosarul de executare silită a omului de afaceri Adrian Gărdean.

adrian-gardean

Magistraţii au amânat pronunţarea cu încă o săptămână, respectiv pentru data de 10 martie, motivând că este nevoie de timp pentru deliberare.

De precizat că, la instanţa de fond, respectiv la Judecătoria Petroşani, magistraţii au respins contestaţia la executare formulată de Adrian Gărdean şi au stabilit că omul de afaceri e bun de plată.

Potrivit sentinţei pronunţate de Judecătoria Petroşani în procesul dintre Adrian Gărdean  şi  ANAF- DGRFP Timișoara AJFP Hunedoara, Serviciul Fiscal Municipal Petroșani, pe numele omului de afaceri au fost emise titluri executorii în valoare totală de 247. 864 lei. Potrivit unor informaţii, în cazul lui Adrian Gărdean Finanţele Publice au decis executarea silită din cauza unor sume accesorii, a penalităţilor calculate din cauza întârzierilor la plată de pe vremea în care era înregistrat la Petroşani ca persoană fizică autorizată. Procesul a fost deschis la Judecătoria Petroşani în luna aprilie, dar judecata propriu – zisă a început în iunie. După mai multe termene, magistraţii au respins contestaţia acestuia. Omul de afaceri nu s-a mulţumit, însă, cu această sentinţă şi a formulat apel, judecat la Tribunalul Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »