Încă o lună până la expertiza din Parâng

Expertiză topografică pentru cele 46 de hectare de teren din Parâng. Primăria municipiului Petroşani se judecă cu Romsilva pentru 46 de hectare de teren. Pană luna viitoare trebuie realizată expertiza topografică.

parang1-735x400

“Amână cauza la data de 06.04.2016 în vederea efectuării lucrării de expertiză topografică încuviinţată în cauză.(…) Stabileşte termenul de depunere a lucrării de expertiză topografică, respectiv data de 06.04.2016, dată la care expertul numit în cauză va depune la dosar un exemplar al lucrării de expertiză împreună cu nota de evaluare a onorariul definitiv pe care înţelege să-l solicite pentru efectuarea lucrării de expertiză.Se comunică pârâtei un ex.al punctului de vedere depus în scris la dosar de către reclamant cu privire la susţinerile pârâtei în ceea ce priveşte neconcordanţa dintre documentaţia depusă la ROMSILVA în vederea emiterii avizului şi cea depusă la dosar în recurs”, se arată în soluţia instanţei.

Până când nu va fi dată o decizie definitivă şi irevocabilă lucrările în Parâng sunt stopate.Autorităţile locale încearcă prin acest proces să nu plătească celor de la Romsilva taxa pentru scoaterea din fondul forestier.  De cele 46 de hectare de teren depend lucrările la dezvoltarea domeniului schiabil din Parâng.

[slideshow_deploy id=’19661′]



« (Știre anterioară)