Asistenta criminală dă cu ochii de judecători

Asistenta medicală din Petroşani care şi-a aruncat copilul la gunoi chiar în noaptea de anul nou ajunge, astăzi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara. Astăzi are loc primul termen în dosarul de fond în care aceasta este judecată pentru omor calificat.

arabela3

“În baza art. 346 al.2 C.pr.pen., constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr.2/P/2016 din data de 22.01.2016, emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara privind pe inculpata ŞARAN ARABELA MARIA, pentru comiterea infracţiunii de omor calificat săvârşit asupra unui membru de familie prev. de art. 188 alin. 1, art. 189 alin. 1 lit. a) coroborat cu art. 199 alin. 1 C.pen, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpata Şaran Arabela Maria şi stabileşte prim termen de judecată la data de 10 martie 2016, pentru când se vor cita părţile”, se arată în soluţia instanţei.

 

Reamintim faptul că Arabela Şaran şi-a aruncat pruncul la tomberon chiar în noaptea de anul nou. Bebeluşul a murit din cauza hipotermiei.

[slideshow_deploy id=’20328′]