PARCO CAVALLI ARE NEVOIE DE O ECHIPA DE VOLUNTARI

11011118_944317845599347_4379618601803832120_n

Presedintele Asociatiei Parco Cavalli, Florin Vrabie vrea sa faca lucruri cu oameni si pentru oameni. Pentru asta are nevoie de voluntari dinamici, in vederea formarii unei echipe care sa ia parte la toate actiunile care se vor desfasura cadrul parcului. Acestia vor fi instruiti cum sa lucreze cu caii dar si cu vizitatorii, pentru ca orele de echitatie se adreseaza atat copiilor cu probleme, cat si celor care doresc sa se relaxeze si sa ia cursuri de echitatie.

„Ceea ce am invatat eu de la dresori, ii voi invata si eu la randul meu pe ceilalti. Vor invata cum sa lucreze cu caii, iar in cazul in care animalul se simte incomod sau nu-i convine ceva, atunci  isi lasa urechile si da din coada. In acel moment voluntarul trebuie sa-si dea seama  despre ce este vorba, dupa care persoana de pe cal trebuie indepartata pentru a vedea care sunt problemele. Pe langa aceasta activitate, vor ajuta la stragerea sponsorizarilor si la organizarea unor actiuni cum ar fi  „saptamana astfel” sau 1 iunie.”

Persoanele care sunt interesate, trebuie sa stie ca nu exista limita de varsta, atat timp cat sunt implicati si dornici de a contribui la recuperarea copiilor cu diferite probleme si la organizarea activitatilor dedicate comunitatii.

 

[slideshow_deploy id=’27126′]