Tiberiu Iacob Ridzi: “Orice posibilă barieră care există între oameni, indiferent de motive, poate fi ridicată definitiv”

Tiberiu Iacob Ridzi, în sânul comunităţii maghiare. Astăzi, 15 martie, se marchează Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, iar la nivelul municipiul Petroşani această etnie este într-un număr însemnat. Primarul localităţii a ţinut să fie alături de aceşti cetăţeni ai comunităţii maghiare.

10365424_942365852527127_348857775996037237_o

“Sărbătoarea de astăzi a maghiarilor de pretutindeni îmi oferă prilejul de a mulțumi încă o dată membrilor comunității maghiare din Petroșani, pentru prezența activă în viața comunității noastre, prezență care continuă să fie vibrantă, constructivă, cu exemple deosebite de civism și deschidere socială. Pentru comunitatea noastră apropierea de cultura și modul de viață al maghiarilor și prin intermediul parteneriatului cu comunitatea din Varpalota, ne permite să înțelegem că orice posibilă barieră care există între oameni, indiferent de motive, poate fi ridicată definitiv, dacă sunt stabilite legături bazate pe respect reciproc, pe colaborare și prietenie”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

[slideshow_deploy id=’19661′]