CRISTIAN MERISANU: „NU MAI VREM SA FACEM CARPELI”

Administratia publica locala a municipiul Vulcan are in plan realizarea unor proiecte, menite sa schimbe in totalitate orasul. Unul dintre acestea presupune reabilitarea sau refacerea completa a treptelor de pe toata raza municipiului.

scari dallas

 

 

 

„Este vorba de proiectul „Realizare alei pietonale-trepte” din zona Scoala Gimnaziala nr. 6 in valoare de 512.000 de lei. Aici sunt cuprinse treptele dinspre Lupeni de langa scoala pentru ca acolo nu s-a lucrat de mult, iar in partea dinspre Petrosani este vorba de reparatii. Ce putem sa le spunem oamenilor este ca vom continua reabilitarea treptelor pana in centrul orasului.”  a declarat viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merisanu.

Autoritatile publice locale preconizeaza ca treptele care trebuie doar reabilitate vor fi finalizate in maxim 3 saptamani, aici intrand in discutie si montarea de balustrade. Dupa reabilitarea acestora, urmeaza refacerea completa a celor dinspre Lupeni.

„Ele s-au tot reparat de-a lungul vremii, dar acum am luat hotararea sa le desfacem in totalitate ca sa nu mai fie probleme, pentru ca orice reparatie tine atat cat tine. Nu mai vrem sa facem carpeli.” a mai spus viceprimarul.

Acesta este doar unul dintre proiectele pe care administratia locala doreste sa le realizeze in acest an, urmand ca in scurt timp sa le prezentam si pe celelalte.

[slideshow_deploy id=’22083′]

Sursă foto : https://www.zvj.ro/