PROGRAM/ Meditaţii pentru Bacalaureat oferite gratuit de Crucea Roşie

Absolvenţii de liceu din judeţul Hunedoara pot lua parte la un program de meditaţii gratuite pentru Bacalaureat, oferit de Crucea Roşie filiala Județulului Hunedoara. Programul începe în data de 21 martie 2016 și  vine să îi ajute pe elevii din familii cu situație materială dificilă să se pregătească în condiții bune pentru acest examen.

meditatii-elevi

”Activitățile se vor desfășura la sediul filialei hunedorene de Crucea Roșie din Deva. Prin această activitate dorim să venim în sprijinul elevilor care au potențial, dar nu își permit pregătire suplimentară din cauza situației materiale. Derularea acestui program dorește să creeze și o punte de legătură mai puternică între elevi și profesori datorită faptului că activitățile vor avea loc în afara spațiului unităților de învățământ. Salutăm deschiderea de care au dat dovadă profesorii în sprijinirea acestui proiect. Ceea ce trebuie spus este că absolut toți cei implicați fac muncă voluntară, nefiind retribuiți pentru efortul depus.”, se arată într-un comunicat trimis  de președintele filialei Deva a Crucii Roșii, Dan Terteci.

Cursurile de pregătire sunt agreate de Inspectoratul Şcolar al judeţului Hunedoara,  fiind o alternativă la meditaţiile gratuite din licee.

Programul de pregătire pentru

Examenul de Bacalaureat 2016 – CRUCEA ROȘIE DEVA

 

ZIUA DISCIPLINA ORA PERIOADA
Luni Limba și literatura română 16.00 Martie – Iunie 2016
Marți Matematică / Fizică 16.00 Martie – Iunie 2016
Miercuri Chimie 16.00 Martie – Iunie 2016
Joi Biologie 16.00 Martie – Iunie 2016
Vineri Fizică / Matematică 16.00 Martie – Iunie 2016

[slideshow_deploy id=’13837′]