Tiberiu Iacob – Ridzi, în dialog direct cu oamenii din Petroşani

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi, a iniţiat o serie de acţiuni menite să-l aducă în contact direct cu oamenii. Una dintre acestea este dialogul on – line, pe Facebook, prin intermediul căsuței de mesaje.

Iar iniţiativa s-a dovedit de un real success pentru că, aşa cum se spune… „Nu ai Facebook, nu exişti”! Pentru prima întâlnire virtuală, tema aleasă a fost legată de proiecte civice, discutate împreună edil – cetăţeni, iar dialogul a avut o singură regulă: un limbaj civilizat pe tema propusă. Iniţiativa primarului Tiberiu Iacob – Ridzi a avut success, şi nu puţini au fost cei care au intrat şi şi-au spus părerile. „Acest prim exercițiu  îmi demonstrează încă o dată că potențialul uman creativ al Petroșaniului este foarte mare și că depinde de noi toți cei ce avem obligația să punem în mișcare acest potențial, să reușim să-i aducem la masa dialogului pe toți cetățenii care au atins acel nivel civic care să îi motiveze să se implice activ în viața comunității.
Pot spune că a fost o experiență interesantă și utilă care merită repetată”, a declarat primarul Petroşaniului. Acesta le-a mulţumit celor care au intrat în dialog şi i-a asigurat că va ține cont de observațiile, opiniile și sugestiile lor în activitatea administrativă.

 

 

[slideshow_deploy id=’27028′]

 



(Următoarea știre) »