E internat la ATI. Starea de sănătate a lui Constantin Brânduşe s-a îmbunătăţit

 
Starea de sănătate a lui Constantin Brânduşe s-a îmbunătăţit din momentul internării, ceea ce le dă speranţe medicilor care îl îngrijesc. Este internat în continuare la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, şi este ţinut sub observaţie medicală strictă.
05-branduse-pnl-lupeni
 
Constantin Brânduşe a ajuns, luni seara, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, fiind transferat aici de la Spitalul din Lupeni.  „Este stabil hemodinamic, tensional. Este pe Terapie Intensivă. Din momentul internării, evoluţia stării de sănătate este favorabilă. Cât, cum, vom vedea în timp”, a declarat dr. Alin Vasilescu, managerul SUP.
Candidatul PNL la Primăria Lupeni, Constantin Brânduşe, a ajuns, luni seara, în stare comatoasă la Spitalul Municipal Lupeni, după ce a luat mai multe pastile de diazepam. Surse din interiorul instituţiei medicale vorbesc despre faptul că omul de afaceri ar fi înghiţit aproximativ 18 – 20 de tablete, iar diagnosticul a fost „intoxicaţie acută voluntară cu diazepam”.
La Lupeni s-au făcut spălături stomacale, a  fost sondat, stabilizat şi trimis de urgenţă la Petroşani, dată fiind starea gravă de sănătate în care era.
Reprezentanţii PNL Lupeni s-au grăbit să infirme ştirea, precizând că preşedintele lor pe linie politică, Constantin Brânduşe, are dreptul „la intimitate şi confidenţialitate”. „Referitor la știrea aparută într-o publicație locală, potrivit căreia Președintele PNL Lupeni, Constantin Brândușe ar fi încercat să se sinucidă, declarăm că informația este neadevarată. Domnul Constantin Brândușe are o problemă de sănătate și, ca orice persoană, chiar și publică, are dreptul la intimitate și confidențialitatea informațiilor legate de sănătatea sa”, susţin liberalii din Lupeni.
[slideshow_deploy id=’17217′]