Proiect de un milion de euro pentru petroşăneni

Administraţia locală de la Petroşani a scos la licitaţie proiectul care prevede modernizarea unui tronson al şoselei de centură. Contractul a fost evaluat la peste 4 milioane de lei. Proiectul cuprinde modernizarea şoselei pe porţiunea cuprinsă între staţiile de benzină şi avion, urmând ca anul viitor să se asfalteze porţiunea de la avion până la sensul giratoriu de la Biserica Catolică.

402315_209717615791958_1669876890_n

“Am finalizat toate procedurile legate de scoaterea la licitaţie a şoselei de centură, este în sistemul electronic această lucrare de achiziţii publice, aşteptăm ca în timpul necesar să aflăm şi cîâştigătorul. Este peste 4 milioane de lei, dar atribuirea sperăm să fie cât mai jos”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Modernizarea şoselei de centură implică costuri foarte ridicate, astfel că municipalitatea de la Petroşani s-a asociat cu instituţia judeţeană pentru implementarea acestui proiect. Ministerul Transporturilor a pasat responsabilitatea drumului în grija autorităţilor publice.

[slideshow_deploy id=’30675′]



(Următoarea știre) »