UPDATE! Zi decisivă pentru CEH

Zi decisivă pentru Complexul Energetic Hunedoara. Astăzi, pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia se judecă două dosare importante pentru Complexul Energetic Hunedoara.

s560x316_Complexul_Energetic_Hunedoara

Unul dintre dosare face referire la administratorul judiciar. CEH, dar şi o parte din creditori au fost nemulţumiţi de soluţia instanţei de la Deva în ceea ce priveşte numirea administratorului judiciar Casa de Insolvenţă GMC Craiova, drept pentru care au făcut apel. Cel de-al doilea dosar face referire la opoziţia creditorului Gerom Internaţional. Reprezentaţii societăţii susţin că CEH şi-a declarat insolvenţa cu rea-credinţă.

UPDATE! Curtea de Apel Alba Iulia a stabilit noi termene pentru dosarele in care Complexul Energetic Hunedoara este parte. Astfel, dosarul în care se cere numirea unui alt administrator judiciar a primit un nou termen, si anume 26 aprilie. Cel de-al doilea dosar în care s-a judecat opozitia la deschiderea procedurii insolventei depusă de Gerom International a primit termen in data de 12 aprilie, timp in care partile pot depune la dosar concluziile scrise.

[slideshow_deploy id=’30675′]

 



(Următoarea știre) »