Vasile Jurca şi Dorin Curtean şi-au unit forţele pentru a câştiga Primăria Petrila

Dorin Curtean a intrat în PSD. Începând de ieri, 11 aprilie, Dorin Curtean a devenit membru PSD Petrila. Acesta a venit cu alţi susţinători de-ai săi si îl susţine pe candidatul PSD la Primăria oraşului Petrila.

“Începând de luni, 11 aprilie, Dorin Curtean, împreună cu o mare parte din echipa lui s-au înscris în PSD. Alături de el a venit doamna doctor Vişănescu, domnul Sabău, dar şi alţi petrileni care până de curând aveau alte convingeri. La momentul la care am iniţiat discuţii cu ei, au aderat la ideea de a face un proiect comun, un proiect pentru oraşul Petrila, un proiect prin care să ne unim forţele şi să încercăm să câştigăm mandatul de primar şi majoritatea în Consiliul Local în perioada 2016 – 2020”,  a declarat Vasile Jurca, candidatul PSD la Primăria oraşului Petrila.

Dorin Curtean a fost city-manager al oraşului Petrila în mandatul 2008 – 2012. Acesta spune că a cântărit bine înainte de a se înscrie în PSD, dar a făcut-o pentru petrileni, pentru ca oraşul să aibă o şansă la dezvoltare, dacă Vasile Jurca va câştiga fotoliul de primar.

“Pentru mine a fost o decizie destul de importantă să fac acest pas. Modul în care am cântărit această situaţie m-a determinat să iau această decizie şi să fac pasul către PSD împreună cu echipa mea, cu cei care au fost alături de mine şi m-au susţinut în 2012 la candidatura pentru primăria Petrila. Am luat decizia să fac pasul înapoi şi să îl susţin pe Vasilică Jurca la candidatură pentru funcţia de primar. Suntem o echipă omogenă, tânără, care ne dorim să implementăm un proiect pentru mandatul 2016 – 2020 pe care să îl ducem la îndeplinire, nu doar pe linie politică, ci şi pe parte administrativă, un proiect care sper eu să ne ajute pe noi să fim cântăriţi bine prin ochii cetăţenilor şi prin acest proiect să putem să implementăm tot ceea ce ne-am propus pentru a aduce un aport şi un beneficiu cetăţenilor şi oraşului”, a spus Dorin Curtean.

În urma negocierilor s-a ajuns la un acord potrivit căruia dacă Vasile Jurca va ajunge primar, Dorin Curtean va fi viceprimarul oraşului Petrila.

“Îmi doresc să preiau mandatul de primar şi mă bucur că Dorin (Curtean-n.r.) a aderat la propunerea mea şi este alături de mine. Vreau să facem un tandem pentru Primăria oraşului Petrila. Eu voi candida pentru funcţia de primar şi Dorin Curtean, dacă vom reuşi acest mandat, va fi alături de mine viceprimar al oraşului Petrila. Ne dorim să facem ceva pentru localitatea noastră, ne dorim să repornim economia oraşului Petrila, pentru că, din păcate, motoarele economiei petrilene au început să dea rateuri”,  a mai spus Vasile Jurca.

 

 

[slideshow_deploy id=’20328′]