Front comun pentru Primăria Lupeni

La Lupeni se fac alianţe electorale pentru a câştiga funcţia de primar. Un candidat independent renunţă la cursa electorală şi se alătură Partidului Naţional Liberal. Cornel Augustin Ciobanu, care își anunțase intenția de a candida ca independent la alegerile locale din iunie 2016 pentru funcția de primar al municipiului Lupeni s-a alăturat echipei PNL, devenind membru al acestei formațiuni politice și susținător al candidatului Constantin Brândușe.

COLAJ

”Este evident pentru orice om de bună credință din municipiul Lupeni că acest oraș are nevoie de o schimbare radicală la nivelul conducerii administrației locale, pentru a fi salvat de la distrugerea sa completă și definitivă. Este la fel de evident că, în fața unei ”mașinării de vot” construită pe principii care nu au nicio legătură cu competiția electorală, ci doar deservește un clan care a distrus orașul este nevoie de unitatea tuturor celor care cred cu adevărat în nevoia de schimbare. Acesta este motivul pentru care am decis să mă alătur unei echipe politice și a unui candidat care demonstrează că dorește realmente schimbarea. Invit cetățenii municipiului Lupeni să-l susțină pentru funcția de primar pe domnul Constantin Brândușe”, a declarat Cornel Augustin Ciobanu.

Președintele PNL Lupeni, Constantin Brândușe, candidatul PNL la Primaria Lupeni, cotat cu cele mai mari șanse potrivit sondajelor de opinie, apreciază că decizia domnului Cornel Augustin Ciobanu de a se alătura echipei liberale este un demers inteligent.

”Îi mulțumesc domnului Cornel Ciobanu pentru încredere și sunt convins că avându-l alături vom construi o echipă politică mai puternică. Îi invit pe toti candidații care vor cu adevărat schimbarea să vină alături de mine, pentru că numai împreună putem creea o reală opoziție împotriva actualei administrații.”

La Lupeni, la momentul actual este incertă chiar şi candidatura lui Constantin Brânduşe. Oficialii PNL anunţau săptămâna trecută că urmează a fi realizat un nou sondaj de opinie.

 

[slideshow_deploy id=’27126′]

 

 



(Următoarea știre) »