Bolizii de lux au umplut curtea CEH

 
Creditorii Complexului Energetic Hunedoara au umplut curtea companiei cu bolizii de lux la volanul cărora au venit la Adunarea creditorilor. Asta în timp ce energeticienii şi minerii merg pe jos la lucru, ca urmare a denunţării unilaterale a Contractului Colectiv de Muncă.
masini_ceh2
 
Joi, la sediul CEH a avut loc Adunarea Creditorilor CEH, adică acele persoane și firme care au de recuperat bani de la compania energetică hunedoreană în urma contractelor comerciale încheiate între părţi. Şi cum nu se putea ca aceşti creditori să vină pe jos la şedinţă, şi-au scos din garaje bijuteriile pe patru roţi, semn că afacerile derulate au fost profitabile. Sindicaliştii din minerit şi energie nu au ratat ocazia să imortalizeze momentul, iar imaginile au fost făcute publice.
masini_ceh1
Iată cu ce mașini au venit azi ,,creditorii” CEH la Adunarea Creditorilor, în timp ce energeticienii si minerii merg pe jos la muncă!
Dar,……am stat in case!”, notează pe Facebook Petre Nica, liderul Sindicatului Muntele, făcând referire la faptul că la mitingul de protest organizat în faţa Casei de Cultură din Petroşani au participat puţine persoane, deşi de viitorul Complexului depinde soarta întregului judeţ.
masini_ceh3
[slideshow_deploy id=’22083′]