PERCHEZIŢII ÎN PETROŞANI: Vizat, un grup infracţional acuzat de furt şi tăinuire

Persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt și tăinuire, identificate de poliţiştii hunedoreni

perchezitii

În data de 19.04.2016, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara, cu sprijinul luptătorilor SAS și al polițiștilor din cadrul IPJ Mehedinți, au derulat 6 percheziții, dintre care 4 pe raza municipiului Petroșani, iar alte două în județul Mehedinți, cercetările în cazul furtului de țigarete din luna marte a anului în curs fiind extinse.

În urma perchezițiilor și administrării probelor în cauză, a fost documentată activitatea infracțională a trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tăinuire.

Astfel, polițiștii au stabilit că doi bărbați (de 32, respectiv 46 de ani) ar fi comis infracțiunea de tăinuire. Aceștia au achiziționat pachete de țigarete, deși cunoșteau faptul că proveneau din săvârșirea infracțiunii de furt.

Față de bărbatul de 32 de ani, din Mehedinți, suspectat de săvârșirea infracțiunii de tăinuire, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, cu propunere corespunzătoare.

 [slideshow_deploy id=’30675′]