CEH, în vârtejul intereselor

Un nou administrator judiciar intră în jocul CEH. Lichidatorul Complexului Energetic Hunedoara nu a fost validat, săptămâna trecută, iar acum intră în joc încă un administrator judiciar, altul decât Remus Borza. Este vorba de CITR, Casa de Insolvenţă Transilvania. Portofoliul acestui administrator judiciar este unul stufos, printre cei mai importanţi clienţi fiind enumeraţi cei de la Rulmentul Braşov, Mondex sau Flanco.

CEH

La momentul în care Consiliul de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara a votat pentru deschiderea procedurii de insolvenţă, acesta a propus drept administrator judiciar Euro Insol, lichidator cu experienţă.

“Se aprobă propunerea de desemnare (…) în calitate de administrator judiciar a practicianului în insolvenţă Euro Insol SPRL (…). Solicitarea de desemnare a Euro Insol  în calitate de administrator judiciar al Complexului Energetic Hunedoara are în vedere în principal faptul că acest practivian este singurul din România cu experienţă în reorganizarea companiilor cu profil de activitate în sectorul energetic. De asemenea, solicitarea de desemnare a Euro Insol este motivată şi de poziţia acestui practician de lider de piaţă în domeniul procedurilor de insolvenţă ca şi de faptul că practicianul gestionează cu preponderenţă procedure de reorganizare şi a elaborat şi implementat cu success planuri de reorganizare”, se arată în hotărârea Consiliului de Administraţie al CEH din data de 28 decembrie 2015, dată la care a fost aprobată introducerea cererii de deschidere a insolvenţei.

[slideshow_deploy id=’22083′]