Peste 28.000 de lei pentru Cupa Parâng

 
Consiliul Județean Hunedoara sprijină financiar Concursul Național de Gimnastică Aerobică „Cupa Parâng”.
1400609963_106
 
Consilierii județeni au aprobat asocierea administrației publice judeţene cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului şi Clubul Copiilor Petroşani. Totodată,  a fost aprobată şi susţinerea acestei asocieri cu suma de 28.500 lei, prevăzută în bugetul propriu al judeţului Hunedoara pe anul 2016.
„În perioada anilor şcolari 2003-2015, copii de la Cercul de gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor Petroşani, sub îndrumarea antrenorului prof. Adriana Popa, au participat la numeroase concursuri de gimnastică aerobică interjudeţene, regionale, naţionale şi internaţionale organizate de cluburile şi palatele copiilor din întreaga ţară, iar începând cu anul 2006, aici se organizează Concursul Naţional de Gimnastică Aerobică Cupa Parâng.
Concursul Naţional de Gimnastică Aerobică Cupa Parâng 2016, ediţia aX-a, este o competiţie sportivă ce se desfăşoară în domeniul extraşcolar, având ca sarcină necesitatea practi­cării exerciţiilor fizice, ca factor de întărire a sănătăţii”, se menţionează în expunerea de motive la proiectul de hotărâre. Sunt așteptați să participle cel puțin 300 de sportivi din țară.
[slideshow_deploy id=’27028′]


(Următoarea știre) »