Europa este ”Casa noastră” și la Vulcan

Primarul municipiului Vulcan, ing Gheorghe Ile transmite cele mai bune gânduri vulcănenilor, reamintindu-le că astăzi, de Ziua Europei, avem datoria de a privi cu mai multă încredere spre viitorul nostru în spațiul european.

ilemerisanu

”Europa este Casa noastră și la Vulcan. Am căutat, prin toate acțiunile noastre de până acum să aducem orașul nostru cât mai aproape de standardele unei localități europene, iar acest proces de transformare trebuie să continue și în anii următori. Vulcanul a reușit să atragă fonduri europene substanțiale, prin care am realizat școli de nivel european și am făcut drumuri la standarde occidentale. Vom aduce, n următorii ani, alte fonduri europene, prin intermediul cărora orașul nostru se va moderniza, devenind un punct de reper al civilizației europene. Aceasta este țința activității noastre. Pentru că astăzi este Ziua Europei, vă transmit dragi vulcăneni gândurile mele bune. Să aveți convingerea că noi, cei cărora le-ați încredinat procesul de europenizare al comunității noastre, acționăm cu toate forțele numai în această direcție. La mulți ani !”, a declarat primarul Gheorghe Ile.

Primarul Vulcanului mai arată că, dacă Europa înseamnă experiență și elan tineresc, atunci toate aceste valori se regăsesc în viața socială și poltiică și la Vulcan. ”Europa înseamnă experiență dar și tinerețe, iar noi, în echipa social-democrată de la Vulcan am reușit să îmbinăm aceste două categorii într-un mod, aș spune eu, cât de poate de categoric. Avem un primar cu experiență și un viceprimar tânăr și ambițios. vem propuneri de consilieri care au confirmat peste tot unde viața i-a așezat de-a lungul timpului, dar avem și oameni tineri, valoroși și bine pregătiți, care sunt gata să ducă mai departe drumul vulcănenilor în Europa”, mai spune Ile.

[slideshow_deploy id=’33108′]