Inspector ANAF atacat cu cuţitul de un afacerist

Un om de afaceri din Reşiţa, care candidează şi la alegerile locale din data de 5 iunie, a fost reţinut după ce a atacat cu un cuţin un inspector antifraudă din Deva.
ridicat_980980_96827500
 Laurenţiu Bora, a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin, după ce l-ar fi atacat cu un cuţit pe unul dintre inspectorii din cadrul Serviciului Antifraudă Deva, aflat în control la restaurantul pe care Bora îl administrează.  „Inspectorii din cadrul Serviciului Antifraudă Deva au efectuat un control la un restaurant din Reşiţa. Pentru faptul că a fost sancţionat contravenţional şi urma să i se închidă restaurantul, administratorul acestuia, un bărbat de 34 de ani, din Reşiţa, l-ar fi atacat cu un cuţit pe unul dintre inspectori, cauzându-i leziuni ce necesită 12 zile de îngrijiri medicale şi, de asemenea, i-ar fi sustras acestuia un laptop şi actele de constatare pe care le întocmise. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi furt, dosarul aflându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa”.a  declarat Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, citată de agenţia de presă Agerpers.
Procurorii au precizat că în acest caz s-a început urmărirea penală, în sarcina suspectului reţinându-se că se face vinovat faţă de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi furt. Potrivit probatoriului administrat, inspectorul ANAF a fost agresat cu un cuţit şi s-a reţinut că are nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale.
[slideshow_deploy id=’24093′]