PND întoarce procedura de completare a biroului electoral de la Lupeni

 
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 4 Lupeni trebuie să reia procedura de completare a biroului cu reprezentanţii formaţiunilor politice, asta după ce Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Hunedoara a admis contestaţia formulată de Partidul Naţional Democrat Filiala Hunedoara.
vot
 
Reprezentanţii Partidului Naţional Democrat Filiala Hunedoara au contestat cea de a doua etapă de completare a Birourilor electorale de circumscripţie, arătând că nu s-au respectat procedurile legale şi nici hotărârea Biroului Electoral Central din 18 aprilie 2016. După analizarea procesului verbal de la Biroul Electoral de Circumscripţie Lupeni care viza completarea acestuia cu reprezentanţii partidelor politice, oficialii Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 22 Hunedoara au dat câştig de cauză celor de la PND. În consecinţă, au decis anularea procesului – verbal şi reluarea procedurii.
În judeţul Hunedoara au fost formulate deja mai multe contestaţii, unele admise, altele, din contră, respinse după analizarea lor.
Şi la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Hunedoara scandalul este în floare, după ce PSD și PNL au pierdut câte un membru, iar PSRo și Alianța pentru Hunedoara au rămas fără reprezentanți.
[slideshow_deploy id=’30675′]