UPDATE! Autospeciala Poliției Petroșani, implicată într-un accident rutier

Un autoturism al Poliției Petrosani a fost avariat in urma unui acident rutier produs in zona Pietei Centrale.

20160512_095657

Primele informatii arata ca o soferita nu s-ar fi asigurat corespunzator si a iesit in fata autospecialei. Nimeni nu a fost ranit in accident, iar oamenii legii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Update! În urma accidentului rutier, șoferița de 21 de ani, din Petroșani, a rămas fără permis de conducere și va avea de achitat o amendă de 750 de lei, din care va plăti doar jumătate dacă va opta să o achite în următoarele 24 de ore.

”La punerea îm mișcare a autoturismului, pe strada Avram Iancu, la ieșirea din parcarea Pieței Agroalimentare, nu a acordat prioritate de trecere autospecialei MAI care circula regulamentar și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma evenimentului rutier nu au existat victime ci doar avarierea celor două autoturisme implicate. Conducătorii au fost testați și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba doar de o pagubă materială, iar șoferița vinovată de neacordare de prioritate a fost sancționată contravențional cu 750 de lei și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat, subcomsiarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

20160512_095731
[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »