La Petroșani, lucrările publice merg înainte

În ultimii ani, la Petroșani nu a existat nici măcar o lună în care autoritățile publice locale să nu aibă în desfășurare cel puțin un proiect de dezvoltare locală, fie el în domeniul infrastructurii sau al construcțiilor edilitare. Primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune că același ritm de activitate va contura și activitatea din noul mandat al echipei conduse de primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

iacob1

”Lucrările de dezvoltare, întreținere și înfrumusețare a Petroșaniului, au fost sunt și vor fi permanente în agenda mea de lucru și a echipei mele. Am efectuat lucrări de diferite tipuri pe toată durata mandatelor mele de până acum și voi continua la fel. Nu doar în perioada campaniei electorale, așa cum greșit au perceput sau au fost influențați să se exprime mulți comentatori ai muncii mele. Alegerile s-au încheiat. Lucrările continuă în același ritm ca până acum, așa cum sunt ele stabilite în programul acestui an. La fel va fi și în următorii 4 ani. Doar să avem resurse, că motivație pentru a pune în operă ceea ce am planificat, există din belșug”, spune Tiberiu Iacob Ridzi.

iacob2

Ca exemplu, primarul Petroșaniului dă chiar lucrările publice pe care autoritățile locale de la Petroșani le efectuează în aceste zile în cartierul Aeroport, mai exact pe strada Independenței, acolo unde se lucrează în aceste zile la amenajarea parcărilor și aleilor, precum și a căilor de acces dintre blocuri.

icob4

iacob3

[slideshow_deploy id=’27028′]