Imaginea dezastrului în Estul Văii Jiului

Ploile și inundațiile din ultimele zile nu au iertat nici orașul Petrila. Aici, zonele cele mai afectate au fost cele rurale, respectiv satele Cimpa, Tirici, Răscoala, însă de efectele nefaste ale inundațiilor nu au scăpat nici zonele urbane din Lonea sau Colonia Brătianu.

petrila1

Echipe de intervenție, mobilizate de noua conducere a administrației publice locale, au acționat peste tot unde a fost nevoie pentru reducerea pe cât posibil a efectelor calamităților.

petrila2

”Sperăm că am intervenit cu promptitudine. Am încercat să fim cât se poate de operativi  iar acolo unde nu am reușit să ajungem la timp, ne cerem scuzele de rigoare față de cetățeni. Vom căuta să găsim soluții pentru a veni în sprijinul cetățenilor Petrilei în restabilirea normalității. În acest sens, rugăm pe toți cei care au înregistrat probleme, să ne contacteze. Vă mulțumim pentru întelegere . Mulțumim, de asemenea, tuturor factorilor care au fost implicati în acțiunile de intervenție din ultimele două zile”, a declarat Dorin Curtean, consilier local ales și propus de PSD pentru funcția de viceprimar al orașului Petrila. 

petrila10

[slideshow_deploy id=’20328′]