În tabără, la Varpalota

 

Elevii din Petroşani vor pleca în tabără la Varpalota, localitatea din Ungaria înfrăţită cu municipiul nostru. La fel ca în fiecare an, în baza programului de activităţi comune, va avea loc o deplasare în Ungaria, iar cei din Varpalota vor veni la Petroşani.

1

“Conform hotărârilor de consiliu din anii precedenţi, criteriile de selecţie ale elevilor pentru a participa la această tabără sunt următoarele: rezultate foarte bune la învăţătură, să nu fi participat în anii anteriori în tabăra de la Varpalota şi să aibă domiciliul în municipiul Petroşani. Pe baza reciprocitaţii, fiecare oraş va suporta cheltuielile de deplasare pentru un singur drum dus-întors pe ruta Petroşani-Varpalota”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre aprobat în luna mai.

În baza programului comun din anul 2016, stabilit între oraşele înfrăţite Petroşani şi Varpalota, Ungaria, tabăra va fi organizată în perioada 19-24 iulie. 25 de persoane, cadre didactice şi elevi vor participa la tabăra din Ungaria.

[slideshow_deploy id=’13837′]