Final de ”stagiune” la Cenaclul ”Pas cu pas” din Lupeni

Cenaclul artistic ”Pas cu pas” care-și desfășoară activitatea la Lupeni își închide stagiunea artistică din acest an școlar printr-un spectacol de gală, programat pentru joi, 23 iunie 2016, ora 17,00 în ambianța clubului ”Valahia” din Lupeni, care a fost gazdă generoasă a întregului sezon artistic derulat de tinerii artiști pregătiți de Petronela Baldovin.

pas-cu-pas-la-final-de-stagiune

În spectacolul de gală vor evolua cei mai talentați artiști ai cenaclului, respectiv: Alexia Vlaicu, Adina Bertea, Maria Râpă, Alexia Vizi, Ambra Safta, Alexandra Suciu, Maria Antonia Petrea, Lorena Fodor, Denisa Pop, Silvia Bucătariu, Iulia Bobita. Invitate speciale în concert vor fi Diana Meșter și Mariana Peptenaru.

”Încheiem un sezon artistic bun, în care am reușit nu doar să încântăm foarte mulți oameni din orașul nostru, din Valea Jiului dar și din alte locuri ale țării unde am fost prezenți, dar și un sezon în care micuții artiști ai cenaclului nostru au cules lauri la diverse concursuri și festivaluri artistice din țară. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în tot acest timp și-i așteptăm să rămână alături de Cenaclul Pas cu pas și în noul sezon 2016-2017”, a declarat prof. Petronela Baldovin, coodonatorul cenaclului ”Pas cu pas” din Lupeni.

[slideshow_deploy id=’17217′]