Corneliu Braia reconfirmat viceprimar al orașului Uricani

Cu o majoritate categorică a PSD în noul Consiliu local al orașului Uricani, liderul acestei formațiuni politice locale Corneliu Braia a fost reconfirmat astăzi în funcția de viceprimar al orașului Uricani, după ce a primit 11 din cele 15 voturi de încredere ale colegilor din noul onsiliu local al orașului Uricani, validat astăzi.

primar

Alte 3 voturi au mers către contracandidatul său, tânărul consilier liberal Sorin Danciu, care a primit 3 voturi în timp ce un consilier și-a anulat buletinul de vot.

Consiliul local al orașului Uricani a fost învestit oficial în funcție astăzi, după ce consilierii locali au fost validați și au depus jurământul.

Tot astăzi a fost validat și noul mandat al pimarului Dănuț Buhăescu, după care acesta a depus jurământul odată cu care își întră oficial în funcție.

consiliu-uricani

Echipa Buhăescu-Braia își propune să continue proiectele de dezvoltare ale orașului Uricani, în următorii 4 ani. În opinia primarului Dănuț Buhăescu provocarea cea mai grea a mandatului său și al noului Consiliu local va fi gestionarea situației generate de închiderea, în anul 2018, a minei Uricani.

Cu alte detalii de la ședința de constiture a noului Consiliu local, revenim luni în ediția print a ziarului Exclusiv.

[slideshow_deploy id=’17636′]