Natalia Intotero vrea lămuriri legate de DN66

În urmă cu ani de zile au început lucrările de reabilitare a drumului național 66, drum care face legătura între municipiul Petroșani și Simeria.

NATALIA-INTOTERO-794x563

După 10 ani lucrările au fost finalizate, dar există anumite probleme. Acestea au fost semnalate de 6 ani, dar niciun oficial al Ministerului Transporturilor nu a luat vreo măsură. Astfel, deputatul PSD, Natalia Intotero cere lămuriri.

“La trecerea prin această localitate (satul Ruși, comuna Bretea-n.r.) terasamentul șoselei a fost înălțat cu circa 20 de cm. Locuitorii din satul Ruși care au proprietățile de o parte și de alta a drumului s-au plâns în mot constant în ultimii șase ani că șanțul colector pentru apele pluviale existent la momentul începerii lucrărilor de reabilitare în localitate a fost înfundat de constructori și intrările în gospodăriile cetățenilor, care erau prevăzute cu podețe de scurgere a apelor pluviale, au fost desființate, așa încât toată apa rezultată din precipitații care ajunge pe partea carosabilă se scurge direct în curțile gospodarilor din acea zonă”, arată deputatul PSD, Natalia Intotero.

Problemele au fost semnalate de administrația comunei, însă fără niciun rezultat. Astfel, deputatul cere ministerului Transporturilor lămuriri în acest sens.

[slideshow_deploy id=’17217′]



« (Știre anterioară)