Incredibil. De ce a pierdut Adrian Jurca procesul cu Petre Nica

A contestat executarea, dar a uitat să-și tibreze acțiunea și a pierdut! Este situația în care se află Sindicatul „Noroc Bun”, condus de Adrian Jurca, care poate fi executat silit de Sindicatul „Muntele.

510
Tribunalul Hunedoara a anulat, ca netimbrat, apelul civil declarat de contestatorul Sindicatul „Noroc Bun”, împotriva sentinţei pronunţate de Judecătoria Petroşani prin care s-a dat undă verde la executare. La Petroșani, magistrații au analizat tot o contestație formulată de „Noroc Bun”, dar prea târziu, dincolo de termenul legal. „Obligă contestatoarea la plata către intimată (n.r. Sindicatul Muntele) a sumei de 2000 lei, cu titlul de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, a dispus Judecătoria Petroșani. Adrian Jurca a atacat sentința cu apel, dar și de acesată dată a pierdut. Nu a mai fost prea târziu, dar acțiunea nu a fost timbrată. De această dată sentința este definitivă. „Anulează ca netimbrat apelul civil declarat de contestatorul SINDICATUL „NOROC BUN”, împotriva sentinţei civile nr. 549/25 februarie 2016 pronunţată de Judecătoria Petroşani. Fără cheltuieli de judecată în apel. Definitivă”, a decis Tribunalul Hunedoara. 
 „Sindicatul „Noroc Bun”, reprezentat de Ştefan Adrian Jurca, la un moment dat ne-a contestat reprezentativitatea la Judecătoria Petroşani. La vremea respectivă noi am avut câştig de cauză, am cerut să ne plătească cheltuieli de judecată, nu le-a achitat şi ne-am îndreptat către executorul judecătoresc, iar în cursul anului trecut le-a fost executat contul. Sindicatul „Noroc Bun” a contestat executarea, a pierdut pe fond la Judecătoria Petroşani şi a făcut apel la Tribunalul Hunedoara şi din nou am avut câştig de cauză. De data aceasta avem cheltuieli de judecată de 2.000 de lei”, explica recent, liderul Sindicatului Muntele, Petre Nica, de unde vine noua datorie înregistrată de sindicatul lui Jurca.
 [slideshow_deploy id=’17217′]