Ziua Sportului la ”Nedeia vulcăneană”

Astăzi au avut loc, la Vulcan, competițiile sportive din cadrul ”Nedeii vulcănene”. La startul concursurilor de cros, role și biciclete s-au aliniat câteva sute de copii și tineri, dar și sportivi amatori din rândul adulților, care și-au disputat premiile puse la bătaie de către autoritățile administrației publice locale.

nedeesport12

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, secondat de viceprimarul Cristian Merișanu, dar și de câțiva dintre membri noului Consiliu local, au coordonat întreaga derulate a concursurilor care – cu excepția Cupei Nedeii Vulcănene la șah, găzduită de Școala nr. 1 Teodora Lucaciu  – au avut loc pe bulevardul Mihai Viteazu.

”Mă bucur foarte mult că au venit, anul acesta, atât de mulți copii și tineri la concursurile din cadrul nedeii. Mă bucur și mai mult că toți participanții au trecut cu bne linia de sosire și mă bucur, de asemenea, că aceste apreciate activități din cadrul nedeii au avut parte de o vreme bună. Mulțumesc tuturor celor ce au contribuit la organizarea și derularea în condiții de siguranță a competițiilor” , spune primarul Gheorghe Ile.

nedeiesport2

Citiți lista completă a câștigătorilor în ediția de luni a ziarului ”Exclusiv”, varianta tipărită.

”Nedeia vulcăneană” continuă, pentru joi fiind programate o serie de festivități în cadrul cărora cei mai buni elevi și profesori ai Vulcanului, cei mai buni tineri poeți, dar și cei mai buni sportivi și câțiva cetățeni de frunte ai orașului vor fi premiați de către autoritățile locale, în cadrul unei ceremonii publicare care va avea loc la Cinematograful Luceafărul. De asemenea, tot mâine vor fi premiate și cuplurile care, în acest an, împlinesc 50 de ani de la căsătorie.

nedeiesport8

[slideshow_deploy id=’17217′]