Criza gunoiului cere demisii

Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, cere demisia lui Ioan Prip, directorul de la ADI Deșeuri. Solicitarea lui Resmeriță vine pe fondul crizei gunoiului menajer. 

adi

“In perioada de când sunt primar am făcut eforturi şi   serviciul de colectare a gunoiului menajer s-a imbunătăţit, am găsit soluţii pentru ca populaţia municipiului Lupeni să nu plătească aceste servicii pentru perioada martie -septembrie 2016, însă în acest moment ne confruntăm cu problema depozitării gunoiului menajer”, a declarat Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
Resmeriță îl acuză pe Prip de gestionarea defectuasă a acestui sistem.
“Şi în dimineaţa zilei de marţi Primăria municipiului Lupeni a plătit o sumă importantă de bani către ADI Deşeuri, pentru ca acest proiect de de colectare a deşeurilor menajere să fie derulat, ne aflăm însă în situaţia în care de sâmbătă municipiul Lupeni nu mai are unde depozita gunoiul menajer. Cred că este timpul ca directorul ADI Deşeuri, Ioan Prip să plece datorită modului defectuos în care a condus societatea şi a  gestionat derularea proiectului de colectare a gunoiului menajer. Solicit şi pe această cale sprijinul populaţiei municipiului Lupeni pentru a depăşi această perioadă până vor fi găsite soluţii”, a mai subliniat sursa citată.

[slideshow_deploy id=’17636′]