Amenzi aplicate proprietarilor de animale lăsate libere pe domeniul public, la Lupeni

Primarul Cristian Resmeriță a dispus aplicarea de amenzi, în conformotate cu prevederile legale în vigoare, pentru proprietarii animalelor lăsate libere în municipiul Lupeni.
vacilupeni1
Autoritățile locale din municipiul Lupeni se confruntă de o bună perioadă de timp cu indolența proprietariilor care își lasă libere animalele prin oraș, fapt care generează pe de o parte distrugeri aduse doemniului public și, pe de altă parte, un real disconfort pentru cetățeni. După câteva încercări nereușite de a soluționa această problemă pe cale amiabilă, informând proprietarii de animale că lăsarea liberă a acestora  prin oraș reprezintă un adevărat pericol pentru cetățeni, primarul Cristian Resmeriță a trecut la aplicarea de amenzi.
vacilupeni2
”Am luat decizia de a-i amenda pe proprietarii care își lasă libere animalele pe domeniul public al municipiul Lupeni. Astfel, proprietarul ale cărui animale au fost găsite libere în zona Bărbăteni, în cursul zilei de vineri, a fost amendat cu suma de 500 lei. Vom continua aplicarea de amenzi până când proprietarii vor înțelege pe depln litera și spiritul legii și nu își vor mai lăsa animalele libere prin oraș, pentru că nu de puține ori locuitorii orașului nostru au semnalat că acestea reprezintă  un real pericol pentru cetățeni”, ne-a declarat Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
[slideshow_deploy id=’20328′]