Campionat de fotbal în avanpremiera ”Zilelor orașului Uricani”

La Uricani a început în cursul acestei săptămâni o inedită competiție de fotbal destinată amatorilor, organizată în cadrul manifestărilor ediției din acest an a ”Zilelor orașului Uricani”, care se vor derula în cursul lunii august în localitatea din vestul Văii Jiului.

uricanizile

Câteva sute de oameni s-au aliniat la startul acestei competiții organizate de Primăria și Consiliul local al orașului Uricani, constituind un număr de 12 echipe distribuite pe două grupe. Echipele de fotbaliști amatori poartă nume sugestive dar și  extrem de ciudate, cum a fi: FC Știința, Pokemon Go, FC Steaua Uricani, Rangers, Monchengladbach sau Moldova Nouă (care fac parte din componența Grupei A), respectiv Red Star, Old Star, No Limit, Sindicatul Huila, Atletico Textila, Portocala Mecanică (echipe care fac parte din componența Grupei B).

Meciurile din campionatul de fotbal al orașului Uricani se vor derula, după un program stabilit de comisia de organizare, pe parcurusul întregii luni august, finala fiind programată pentru finalul lunii august, în săptămâna în care Uricaniul sărbătorește ”Zilele orașușui”. Iată și programul complet al competiției:

uricanizile3

uricanizile4

”Organizăm acest eveniment în fecare an și, după cum se poate constata, el se bucură de un real succes în rândul cetățenilor orașului Uricani, atât a celor care evoluează pe teren, cât și a celor care susțin echipele participante din tribune. Mă bucur că reușim să menținem tradiția acestui eveniment sportiv desinat amatorilor  (nelegitimați la un club sportiv) și iubitorilor de fotbal din orașul Uricani și am convingerea că meciurile se vor desfășura într-un spirit de fair play. Am pregătit și premii pentru cei care vor câștiga, precum și pentru ceilalți participanți, așa că sunt create toate premisele unui campionat la finele căruia cei mai buni vor culege laurii victoriei, dar toată lumea are șansa de a se simți bine timp de aproape o lună de zile”, spune primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu.

Meciurile din cadrul campionatului de fotbal al orașului Uricani se desfășoare pe terenurile de fotbal cu gazon sintetic de pe raza orașului Uricani.

uricanizile1

[slideshow_deploy id=’36591′]