Rezultatele Bursei locurilor de muncă de la Deva din 28 iulie 2016

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara a organizat joi, 28 iulie 2016, la DEVA, o nouă bursă a locurlor de muncă. La finalul acesteia, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă HUNEDOARA raportează următoarele rezultate:

bursa-locurilor-munca-

 

Au fost contactaţi un număr de 22angajatori în vederea participării la bursă şi au participat efectiv un număr de 12 agenţi economici.

Oferta de locuri de muncă a numărat 86 de posturi.Au participat la bursă 115 hunedoreni, din care 52 au fost selectați în vederea încadrării. Au fost încadrate în muncă 32de persoane.

”Ca o situaţie inedită, precizăm că, dintre cele 115 persoane participante la bursă, au fost prezente 19 persoane private de libertate, care urmează să se libereze în următoarea perioadă. Dorim să mulţumim tuturor participanţilor la bursă pentru înţelegere şi buna colaborare”, spune directorul executiv al AJOFM Hunedoara, Alin Fara.

Acesta mai arată că agenţia va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre persoanele selectate au fost încadrate în muncă.

[slideshow_deploy id=’36591′]