CEH prezintă interes și în insolvență

Complexul Energetic Hunedoara este atractiv și în insolvență. Chiar şi în condiţiile actuale, de faliment nedeclarat, CEH poate fi o „vaca numai bună de muls”. Peste 40 de lichidatori și-au oferit serviciile în vederea administrării societății.

ceh

“În cauză au mai fost depuse un număr de 42 de oferte de serviciu din partea practicienilor în insolvenţă organizaţi atât sub formă de societăţi profesionale cât şi cabinete individuale de practicieni în insolvenţă, membrii în UNPIR. Având în vedere multitudinea propunerilor în ceea ce priveşte desemnarea administratorului judiciar provizoriu, instanţa va da eficienţă dispoziţiilor art.45 al. L, lit. d, teza IV şi V din legea nr. 84/2014 potrivit căreia în cazul în care atât creditorii cât şi debitorul au solicitat desemnarea câte unui administrator judiciar/lichidator judiciar va avea prevalentã cererea creditorului. Dacã creditorii solicitã a fi desemnati administratori judiciari /lichidator judiciar diferiti, judecãtorul sindic  va desemna motivat pe unul dintre acestia”, arată sentinţa de deschidere a procedurii insolvenţei CEH.

Fiecare cu lichidatorul său. Creditorii au avut fiecare câte o propunere de lichidator pentru Complexul Energetic Hunedoara. La fel şi societatea energetică a avut propria propunere. Câştig de cauză a avut însă UPSUROM INDUSTRY SRL Petroşani, societate aflată la rândul său în insolvenţă.

[slideshow_deploy id=’36591′]