Adrian David despre postul de prefect: “Dacă va exista o propunere concretă, o voi accepta”

 

Adrian David, fostul președinte al Consiliului Județean Hunedoara, este câștigătorul unui concurs organizat de Primăria municipiului Petroșani. S-a vehiculat în ultima perioadă faptul că postul a fost creat pentru David în ascensiunea acestuia spre Prefectura județului Hunedoara. În ceea ce privește postul de prefect, Adrian David declară că dacă i se propune acest lucru, va accepta postul.

adrian-david-55-735x400

“Mă îndrept înspre o carieră spre funcționariatul public. Cât privește intens și mult discutatele dezbateri despre funcția de prefect al județului Hunedoara, din momentul în care voi fi funcționar, dacă va exista o propunere concretă din partea Guvernului, o voi accepta.”, a declarat Adrian David în cadrul emisiunii Pe cuvânt de la MONDO TV.

Adrian David a susținut, ieri, ultima probă din cadrul concursului organizat de Primăria Petroșani pentru ocuparea unui post de “consilier cls. I, gradul professional superior in cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Petrosani – Compartiment coordonare, avizare documentatii de urbanism, GIS”. În urma celor trei probe, David a fost declarat admis.

 

[slideshow_deploy id=’36590′]