COMERȚ ”PROFI” ÎNCEPÂND DE IERI, LA URICANI

profi ricani1Retailerul german PROFI a deschis ieri, 11 august 2016 un punct de lucru în orașul Uricani. Evenimentul a avut loc în prezența primarului orașului Uricani, Dănuț Buhăescu și a viceprimarului Corneliu Braia.

Noul magazin PROFI va funcționa  pe un spațiu generos, la parterul blocului 13 din orașul Uricani. Acesta este primul supermarket deschis în orașul Uricani de o companie multinațională.

”Orașul Uricani aștepta de multă vreme deschiderea unui astfel de magazin comercial. Mă bucur de faptul că PROFI este de acum un investitor în orașul nostru care aduce nu doar câteva locuri de muncă pentru tinerii din orașul Uricani, ci și perspectiva unui comerț modern, de nivel european, în orașul Uricani. Le doresc succes și vânzări mari cu prețuri mici”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

PROFI își desfășoară activitatea cu încredere, implicare și pasiune, valori pe care le recunoaște și la sportivele din componența echipei naționale de handbal feminin, cărora le urează succes nu doar la meciul de mâine noapte ci și în celelalte faze ale competiției astfel încât să revină acasă cu lauri olimpiciCu peste 10.000 de angajați care lucrează în 428 de magazine din 203 localități, PROFI este rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică din România, și care continuă să se dezvolte într-un ritm de cel puțin 100 de magazine pe an.

profi uricani2

[slideshow_deploy id=’24093′]