De toate pentru toți la ”Zilele orașului Uricani”, între 26-28 august 2016

Orașul Uricani se pregătește pentru sărbătoarea ”Zilelor Orașului” care are loc, în mod tradițional, la finalul lunii august. Pentru acest eveniment, organizatorii – Primăria și Consiliul local al orașului Uricani – s-au pregătit ca de obicei în așa fel încât activitățile programate în cadrul Zilelor orașului să răspundă așteptărilor unui număr cât mai mare de cetățeni.

uricani

Trei zile de spectacole artistice vor fi organizate, la finalul acestei săptămâni la Uricani, în zilele de 26, 27 și 28 august, pe scena în aer liber amplasată în noul centru civic din zona blocului 13. Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu spune că a ținut cont de toate solicitările pe care le-a primit, în acest sens, din partea cetățenilor. ”Vom avea la Uricani, și în acest an, un spectacol artistic cu de toate, asta însemnând artiști locali și tineri talentați din Uricani și din Valea Jiului, apreciați soliști de muzică populară, vedete în vogă ale muzicii ușoare românești și, bineînțeles, un recital de manele. Începând de luni, vom da startul și la competițiile sportive, la care așteptăm, de asemenea, o participare numeroasă din partea cetățenilor (mai ales a tinrilor din orașul Uricani), în paralel se desfășoară deja campionatul de fotbal, așa înct cred că și în acest an oferim de tate pentru toți la Zilele orașului Uricani. Mai rămâne doar ca bunul Dumnezeu să țină cu noi și să avem parte de vreme bună, pentru că uricănenii merită să se bucure din plin de aceste zile de sărbătoare”?, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

zile uricaniCine cântă la Zilele Uricaniului ?

Pentru eduția din acest an a Zilelor orașului Uricani, organizatorii au invitat numeroți artiști români apreciați să cânte în cadrul acestui eveniment. Astfel, pe scenă vor urca: Connect-r, Irina Loghin, Florin Salam, Fuego, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru, Vescan, Ileana Ciuculete, Minodora, Aurel Moga, Axinte (de la Vacanța Mare), dar și Corneluț Todea, Lenuța Ciută, Ionel Martincu, Ionela Magyari, Mădălina Străuneanu și taraful, Andrei Calotă și formația, Ionel Stoica și formația Vip Music, Șogorițele, Ansamblul folcloric ”Haiducii lui Neag”, Geo Popa Band, formația ”Strings” din Vulcan, trupa ”Antisocial ș.a.

Sport la Zilele Uricaniului

Un loc aparte îl au și anul acesta în programul ”Zilelor orașului Uricani”, competițiile sportive. Dincolo de campionatul de fotbal, aflat deja în plină desfășurare, în zilele următoare vor avea loc și alte competiții sportive, în cadrul cărora se vor acorda premii din partea organizatorilor.

Programul fazelor finale ale competițiilor sportive de la Uricani este următorul:

Luni, 22 august, ora 15,00:

Finalele la tenis de masă (bărbați activi). Locul de desfășurare: Sala de sport

Marți, 23 august, ora 15,00:

Finalele la tenis de masă (pensionari și femei). Locul de desfășurare: Sala de sport

Miercuri, 24 august, ora 13,00:

Finalele concursului de șah (activi și pensionari). Locul de desfășurare: Casa de cultură

Joi, 25 august, ora 13,00:

Finalele concursului de table (activi și pensionari). Locul de desfășurare: Casa de cultură

Vineri, 26 august:

ora 16,00: Meci de fotbal – finala mică. Locul de desfășurare: Terenul de sport de la Liceul ”Retezat” Uricani

ora 17,00: Meci de fotbal – finala mare. Locul de desfășurare: Terenul de sport de la Liceul ”Retezat” Uricani

ora 18,00: Festivitatea de premiere.  Locul de desfășurare: Terenul de sport de la Liceul ”Retezat” Uricani

dan buhaescuSâmbătă, 27 august, ora 11,00:

Finalele competiției de tenis cu piciorul. Locul de desfășurare: Sala de sport

Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu adresează tuturor celor care doresc, cetățni ai Uricaniului dar și locuitori din alte localități ale județului Hunedoara, să vină alături de uricăneni pentru a se bucura de o nouă sărbătoare pe cinste cu prilejul ”Zilelor orașului Uricani”.

 

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’20328′]