Somerii prea ocupați ca să mănânce

 

S-au revoltat că alimentele europene nu au ajuns la timp, iar acum nu au venit să le ridice. Sute de pachete cu alimente europene așteaptă să fie ridicate de către beneficiari. Printre cei care nu și-au ridicat alimentele europene se numără și șomerii.

download„Desi am avut program de distribuire de 4 zile pe sãptãmânã, din pãcate, nu au venit toti beneficiarii înscrisi pe liste. As putea sã spun cã pensionarii, dintr-un total de 807 persoane, au ridicat numai 550, somerii, dintr-un total de 296, au ridicat doar 116, deci mai putin de jumãtate. La cei cu handicap e putin mai bine, pentru cã din cei 1510, au ridicat pachetele un numãr de 1.142. Cei cu venitul minim garantat au ridicat aproape toti si cei care au alocatii de sustinere a familiei”, a spus Cristina Mraz, director al Directiei Publice Localã de Asistentã Socialã din Petrosani.

În cazul în care beneficiarii nu își vor ridica pachetele, cei de la Serviciul de Asistență Socială vor începe redistribuirea acestora către cei care deja au beneficiat de astfel de alimente.

 

 

[slideshow_deploy id=’36590′]

 



(Următoarea știre) »