CJH, proiecte importante pentru Valea Jiului

 

Consilierii județeni se reunesc în ședința ordinară de la sfârșit de lună. Ședința va avea loc vineri, iar aleşii hunedorenilor vor avea de dezbătut 13 proiecte de hotărâre. Multe dintre acestea vizează în mod direct Valea Jiului și fac referire la proiectele de modernizare a rețelelor de apă și canal derulate de SC ApaServ Valea Jiului.

cj

Astfel, consilierii județeni vor trebui să aprobe patru proiecte pentru Valea Jiului, iar acestea sunt proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru Proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) 2014 – 2020”; proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanțării Proiectului ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) 2014 – 2020”; proiect de hotărâre privind punerea la dispoziția Proiectului ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) 2014 – 2020” a terenurilor pentru reabilitarea și construirea investițiilor aferente acestuia; și Proiect de hotărâre privind aprobarea Master-Planului actualizat aferent Proiectului ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) 2014 – 2020”.

ApaServ Valea Jiului va investi în perioada 2014-2020 peste 70 de milioane de euro în rețelele de apă și canal din Valea Jiului.

 

[slideshow_deploy id=’17636′]