Directorul CNADNR a inspectat autostrada demolată

 

Directorul CNADNR, Cătălin Homor a inspectat lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu. Acesta a urmărit modul în care se desfășoară lucrările atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, dar și calitatea lucrărilor.

Catalin_Homor_inspectie_autostrada

‘Am vrut să constat la faţa locului care este ritmul lucrărilor. Vizitele pe şantiere vor fi din ce în ce mai dese pentru că prefer să discut cu cei responsabili la faţa locului. Ritmul şi monitorizarea proiectelor rămân principalele direcţii. Odată cu refacerea corpului autostrăzii le-am cerut constructorilor să demareze lucrările şi la celelalte puncte cu deficienţe astfel încât atunci când vom da în folosinţă lotul 3 să o putem face în condiţii de maximă siguranţă a traficului. Voi monitoriza în continuare cu mare atenţie întreaga activitate pe şantier astfel încât să reuşim să respectăm graficul de lucrări’, a declarat Cătălin Homor, potrivit Agerpress.

Ministrul Transporturilor anunța că în luna septembrie se va putea circula, din nou, pe acest tronson al autostrăzii. Reamintim că anul trecut în luna septembrie, CNADNR a anunţat închiderea circulaţiei rutiere pe Autostrada A1 Orăştie – Sibiu începând din 7 septembrie, la 10 luni de la inaugurarea acesteia, între Nod rutier Sălişte (km 270+020) – Nod rutier Cunţa (km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la km 275+650 al autostrăzii.

[slideshow_deploy id=’20328′]