HUNEDOARA| Tragedie! Bărbatul dispărut a fost găsit mort în pădurea satului

În data de 20.08.2016, în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată de femeie din satul Mesteacăn cu privire la faptul că fostul său soț, VURDEA LIVIU NICOLAE (foto), în vârstă de 49 de ani, a plecat de la domiciliul comun din satul Mesteacăn, în data de 20.08.2016, în jurul orei 10.00, fără a lăsa niciun indiciu cu privire la locul de destinație și nu a mai revenit.

SPANZURAT-PADURE

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a efectuat investigații și activități de căutare în zonă, stabilind că bărbatul nu a mai fost plecat de la domiciliu.

Activitățile de căutare au fost intensificate, în data de 21.08.2016, cu forțe suplimentare de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari, la căutări fiind folosiți și câinii de urmă ai IPJ Hunedoara și ISU Hunedoara.

În urma activităților de căutare ale bărbatului în vârstă de 49 de ani, din satul Mesteacăn, plecat voluntar de la domiciliu în data de 20.08, echipele din teren au găsit  aseară cadavrul persoanei căutate, într-o pădure situată pe raza satului Mesteacăn, în direcția localității Crișan.

Cadavrul bărbatului nu prezenta urme de violență și nu sunt indicii cu privire la comiterea vreunei infracțiuni asupra sa, existând posibilitatea ca decesul acestuia să fi survenit în urma  asfixiei mecanice prin spânzurare.

Cadavrul a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții; în cauză a fost  întocmit dosar penal, cercetările urmând a stabili motivul care l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »