UPDATE! Accident grav între Deva și Simeria

 
Circulația rutieră este oprită pe DN, între Deva și Simeria, din cauza unui grav accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp pe raza localității hunedorene Săulești. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația este oprită pe ambele sensuri, în accidentul rutier fiind implicate două autoturisme. Circulația este deviată provizoriu pe autostrada A1.
smurd_02

”În data de 22 august , în jurul orei 17.30, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe D.N. 7, dinspre Simeria spre Deva, pe raza localității Simeria a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Băcia.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului care circula dinspre Deva spre Simeria, rănirea ușoară a 3 pasageri din autoturismul condus de acesta, precum și rănirea ușoară a conducătorului autoturismului care a intrat pe contrasens.Traficul rutier a fost restricționat în zona accidentului timp de o oră și 40 de minute. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

 

[slideshow_deploy id=’20328′]