Primăria Lupeni începe distribuția invitațiilor pentru Festivalul de folk ”Cântec pentru prieteni”

Ediția a IV-a a festivalului de folk dedicat Tatianei Stepa, una dintre cele mai frumoase voci ale folkului românesc, festival intitulat ”Cântec pentru prieteni”, se întoarce în acest an la Lupeni, locul de suflet în care a trăit Tatiana Stepa.

palat

Ediția din acest an va fi găzduită chiar de scena Palatului Cultural ”Minerul” din Lupeni, locație care, în anii de după 1990, se umplea până la refuz la fiecare conert al inegalabilei artiste. Pentru acest eveniment, la inițiativa primarului Cristian Resmeriță, au subscris în organizarea festivalului Primăria și Consiliul local Lupeni. Astfel, ediția din acest an a festivalului de folk ”Cântec pentru prieteni” se va desfășura gratuit pentru cetățenii municipiului Lupeni. ceștia sunt așteptați, începând de mâine, 24 august și până vineri 26 august la sedul Primăriei din Lupeni, unde în baza cărții de identitate, pot procura una din cele 320 de invitații gratuite disponibile pentru acest spectacol.

În cadrul festivalului de folk e la Lupeni vor concerta tineri talentați ai folkului din Valea Jiului, dar și îndrăgiți cantautori precum Florentin Budea, Dinu Olărașu sau Cătălin Stepa (fiul Tatianei) precum și unul dintre cantautorii români  intrați deja în lumea legendelor folkului românesc: Victor Socaciu.

AFIS A4 TATIANA

[slideshow_deploy id=’13835′]