Spitalul din Vulcan își schimbă și aspectul exterior

Spitalul municipal Vulcan îșI schimbă și aspectul exterior. După de interiorul poate fi asemănat, cu ușurință, cu cele din spitalele europene, a venit rândul fațadei să își schimbe înfățișarea.

14141565_1666362050348629_8688191192178540269_n

Lucrările de anvelopare ale Spitalului municipal Vulcan continuă. Acestea se derulează conform graficului stabilit. Lucrările se execută printr-un proiect derulat de municipalitate prin UNDP. “În urma participării la desfășurarea lucrărilor a Comitetului Național de Coordonare al proiectului “Îmbunătățirea eficienței energetice în gospodăriile și comunitățile cu venituri reduse din România”, implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare România, s-a stabilit ca pentru municipiul Vulcan să fie reabilitat spitalul municipal Vulcan aflat în inventarul Primăriei municipiului Vulcan. Fondurile necesare pentru reabilitarea termică a clădirii acoperă maxim 70% din valoarea totală a investiției de reabilitare termică, care constă în achiziționarea și transportul materialelor de construcții, provenite de la furnizorul agreat de PNUD. Ponderea de minim 30% din totalul invetsiției sunt lucrări efectiv de punere în operă a termosistemelor furnizate de către PNUD (pereți exteriori opaci, șpaleți și soclu) și eventualele măsuri (lucrări) suplimentare de reabilitare termică”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre prin care se aprobă documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-ecomonici pentru obiectivul de investiții reabilitarea termică a spitalului din municipiul Vulcan.

Valoarea totală a proiectului, inclusiv TVA este de 473.070 lei din care 89.623,164 lei o reprezintă contribuția administrației locale de la Vulcan, diferența fiind asigurată în proporție de 100% de către PNUD.

[slideshow_deploy id=’13835′]

 

 



(Următoarea știre) »